2012-06-05 08:37:05• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Nyilas - Az ellenkező nembeliek csak úgy rajzanak ön körül

Napi horoszkóp június 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem halogathatja örökké a dolgokat, egyszer fel kell tennie a kérdéseket, és meg kell mondania valakinek, ami a lelkét nyomja, hogy végre tisztán lásson, és mások is tisztán lássanak. Jól jár, még ha apróbb konfliktusba is keveredik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha a józanságot többre becsüli az önérvényesítő erőnél, és nem dől be a csábítónak ígérkező, de kétes üzleti ajánlatoknak, akkor sikeres lehet a mai napon üzleti, anyagi téren, illetve szerződéskötések terén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Vénusz az ön jegyében jár, ám sajnos, ennek egyik megnyilvánulása lehet a rohamos hízás. Ennek elkerülésére a kulináris élvezetekkel szemben ezentúl inkább a szellemieket, vagy egyéb testi örömöket részesítse előnyben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az Uránusz a társkapcsolat házában álló Plútóval kvadrátban hirtelen fordulatokat hozhat nemcsak párkapcsolatában, hanem általában az emberi kapcsolataiban. Ha nem vigyáz, ma szinte mindent felrobbanthat maga körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz az önmegvalósítás házában jár, ami ösztönzőleg hat zenei és művészi ihletettségére. Még ne kapkodja el a színre lépést, várjon inkább, és vegye jól szemügyre, mi is az, ami kijött önből, mielőtt a nagyközönség elé lépne vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önnek az emelkedést pályáján a Jupiter hozza el, ami tömören szólva azt jelenti, hogy a sült galamb a szájába repül. Hölgyeknél ez lehet egy közeli gyermekáldást is: mint a női lét magasabb szinten való betöltésének lehetőségét.!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz és Vénusz trigonja erősen hat önre, minek következtében valamilyen hosszú távú elkötelezettséget vállalhat, akár társsal, vagy pénzzel kapcsolatban. A munkában is nagyon megállja ma a helyét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A meditáció, vagy pszichoterápia hasznos segítség lehet tudattalan vágyainak és indítékainak megértésében. Azon veheti észre magát, hogy nagyobb hatalomra törekszik mások felett, ami problémát okozhat emberi kapcsolataiban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz támogatását élvezheti ma: minden házas-, vagy üzlettársával, kapcsolatos ügyében segítője lehet. Személyes vonzereje is megnő, az ellenkező nembeliek csak úgy rajzanak ön körül. Mértékletesen, de kihasználhatja az előnyt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a társasági élethez a Vénusz-Merkúr együttállás garantálja az emelkedett hangulatot. Akár még szakácstudományával is sikert arathat. De ha csak a szép szavaknál marad, most azzal is szép sikereket érhet el kedvesénél, főnökénél.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Jupiter belépése a szerelem és üzlet házába áldóan hat mindeme tevékenységekre, de az életmódjára, testedzésére is hatással van. Széles jókedvvel vághat bele valami új sportágba, akár egyszerre többe is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az otthon és a társkapcsolat háza egyaránt aktiválódnak a mai napon, ezért lehetetlen most tétlen maradnia. A féktelen szórakozásnak csak pénzügyi nehézségek lehetnek a gátlói, de sikerül megtalálnia a középutat a spórolás és a pénzszórás között.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: